Μετατρέπουμε την αβεβαιότητα σε ευκαιρία

Από την πρώτη κιόλας σεζόν μας, οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ GreekApps κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 50.000 Downloads και ο αριθμός αυτός συνεχίζει να αυξάνεται καθημερινά.

 

 

Aναζητήσεις και Kρατήσεις δείχνουν ότι η εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών προς τις Εφαρμογές μας, συνεχίζει να αυξάνεται και παρουσιάζει σταθερή ανοδική τάση η οποία ξεκίνησε με σημαντική διαφοροποίηση από τα τέλη Ιουλίου. Τα πιο αισιόδοξα μάλιστα μηνύματα αυτών των μετρήσεων, μας έρχονται από Ευρωπαίους ταξιδιώτες.

Πολλοί που μπορεί να μην είχαν σκεφτεί ένα ταξίδι στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια των Καλοκαιρινών διακοπών του 2021 σχεδιάζουν τώρα ενεργά τις επόμενες διακοπές τους χρησιμοποιώντας τις Εφαρμογές μας.
Ειδικότερα, οι κρατήσεις για Χειμερινές διακοπές από ταξιδιώτες του Ηνωμένου Βασιλείου αποκτούν σταθερή δυναμική, με τις εβδομαδιαίες αναζητήσεις για ταξίδια τον Οκτώβριο, τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο να αυξάνονται κατά τον τελευταίο μήνα με ένα ποσοστό 185% .
Ενδιαφέρον είναι επίσης το γεγονός πως οι Αυστραλοί ταξιδιώτες εμφανίζονται πιο αισιόδοξοι για τα ταξίδια του επόμενου έτους και σχεδιάζουν ήδη ταξίδια μετά την είδηση ότι θα μπορούν να το κάνουν μόλις επιτευχθεί ο στόχος εμβολιασμού της χώρας τους σε ποσοστό 70-80%.
Επιπλέον, πολλοί ταξιδιωτικοί πάροχοι – συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εταιρειών – χρησιμοποιούν τις χαμηλές τιμές για να ενθαρρύνουν τις κρατήσεις και να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να ταξιδεύουν ξανά.

Μπροστά σ’ αυτές τις προκλήσεις, οι GreekAPPs ξεκινούν μια ολοκληρωμένη Καμπάνια προώθησης των Εφαρμογών μας, η οποία σαν σκοπό της έχει το διπλασιασμό των Χρηστών μας και την εξοικείωσή τους με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που παρέχουμε για τον καθένα από τους ταξιδιωτικούς μας προορισμούς.